L’estiu és llarg. Les vacances escolars moooooooolt llargues. Com s’entretenen els meus fills?

En general la tele, la DS o la PSP i el youtube i sortir al carrer amb els amics són els que triunfen, però també fan altres coses…

El xic va voler apuntar-se al Casal d’estiu que organitza l’Ajuntament de Sort. Aquest any ha anat sobre el circ. Hi ha anat durant el juliol de 9 a 14 de dilluns a divendres. Amb coses no massa complicades s’ho han passat la mar de bé.

El circ que han fet al Casal, amb una capça de sabates i uns taps de suro.

El mitjà entrena amb piragua i de tant en tant experimenta. Avui m’ha cridat perquè ha vist que posant-se en un lloc determinat del passadís les ombres que se li feven a la panxa eren curioses… Hem aprofitat per fer alguna foto. Diu que vol ser científic… Tot el dia estaria investigant.

Escrivint amb el làser que ha “guanyat” al tiro aquests dies de festa major.

No té un forat, són les ombres.

Més laser. Tancats dins el lavabo i fent fotos.

El gran també entrena amb piragua i ajuda a l’Enric, el seu entrenador, a les tasques diàries del club. El seu gran hobby és queixar-se i demanar… Està en plena adolescència…Què hi farem!

Un comentari

  1. Que divertit, el vídeo de l’electricitat estàtica! I el circ del petit, molt simpàtic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.