Ja fa dies que volia escriure això, i vull buscar qui és el responsable d’aquest tema, per fer un suggeriment.

No crec que sigui culpa dels meus ulls, però si sé que quan he de passar els túnels de nit en el tram de Pobla Sort, ho passo realment malament. Passes d’una foscor quasi absoluta a un enllumenat impressionant!

Suposo que aquesta és una qüestió que es podria regular de forma bastant senzilla. Un sensor que determini la lluminositat de l’exterior i graduï les llums progressivament, de poc a més a l’entrada, i de més a menys a la sortida. A més a més s’estalviaria bastant!

Un comentari

  1. Ja està, ja he fet el comentari pertinent al Ministerio de Fomento, doncs es tracta de la N-260 i per tant és competència seua.

    De moment la web mateixa m’ha dit que el comentari s’ha enviat correctament. Aquesta contesta la dona el servidor. Ara cal veure si algú em dona una resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.