Alguns diumenges fem el vermutillo-dinar al Coyote: braves, croquetes, calamars, olives, braves, truitada de patates, potes… Què bones són les potes!

Un comentari

  1. Què hi fa aquella adreça de mail a la fitxa de serveis? La vaig posar jo? No sé pas en què devia pensar, em perden les ànsies de protagonisme… :)))

    Llegint-te em vénen ganes de menjar-me un bocata calamars, ara fa temps que no ho faig, és que des que no hi treballo que em fa vergonya “xupar del bote”, que diuen… Amb lo cars que van! Però en nom de tota la família Manrique t’agraeixo que pensis en nosaltres i que ens facis bona propaganda, ara ja posats a fer a veure si m’animo d’una vegada a pujar aquell reportatge de la Kayak Session on sortien les nostres braves! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.