Alguns diumenges fem el vermutillo-dinar al Coyote: braves, croquetes, calamars, olives, braves, truitada de patates, potes… Què bones són les potes!

Un comentario

  1. Què hi fa aquella adreça de mail a la fitxa de serveis? La vaig posar jo? No sé pas en què devia pensar, em perden les ànsies de protagonisme… :)))

    Llegint-te em vénen ganes de menjar-me un bocata calamars, ara fa temps que no ho faig, és que des que no hi treballo que em fa vergonya «xupar del bote», que diuen… Amb lo cars que van! Però en nom de tota la família Manrique t’agraeixo que pensis en nosaltres i que ens facis bona propaganda, ara ja posats a fer a veure si m’animo d’una vegada a pujar aquell reportatge de la Kayak Session on sortien les nostres braves! ;)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *