Aquests dies hem canviat de pis. Posar coses a caixes va ser prou ràpid, treure-les ja és una mica més complicat. Cal trobar el lloc adequat per posar-les. Els mobles d’ara no tenen res a veure amb els de l’altre pis o sigui que cal una mica d’imaginació i segurament algun viatge a Ikea.

Tenim la mania de guardar coses. N’acumulem moltes i no sé ben bé perquè les portem amb nosaltres allà on anem. Una d’aquestes coses que guardo són agendes, de fa molts anys. Fullejant-les m’he adonat que la nostra memòria és molt selectiva i que sovint, amb el temps, les coses viscudes van “deformant-se”. Hi ha noms escrits que no recordava. Alguns no recordo ni qui són, d’altres em transporten a algun ambient determinat o m’han fet recordar algun detall que tenia completament “oblidat”. I ja no diguem de situacions particulars. M’ha agradat recordar exactament quin dia vaig comprar la vespa, quin dia vaig independitzar-me…

Això de la memòria és ben curiós: la química barrejada amb els sentiments donen uns resultats sorprenents.

El bloc em serveix per anar explicant algunes vivències i parlar d’alguns temes concrets, el twitter per anar comentant la jugada i compartir enllaços amb altra gent, l’agenda del thunderbird per la organització pròpia i de tota la família… Tot TIC! Penso que tornaré a agafar l’hàbit d’escriure coses a l’agenda de paper… D’aquí a uns anys m’agradarà remira-ho! A més tinc Lo Tafanari, excusa perfecte!!!

3 Comments

  1. És cert, la memòria és molt selectiva. Jo sempre porto llibretes de notes amb mi (des de fa algun temps tipus moleskine, de mides diverses) per anar apuntant-hi coses. I quan faig un viatge, intento fer una mena de diari o si més no, un resum del que he anat veient i la gent que he trobat. Com que la memòria real, la del meu cervell, sempre m'ha jugat males passades, la lectura de les meves notes em serveix de reforç i de vegades fins i tot substitueix la memòria.

    Que us vagi molt bé en el nou pis! (A Sort, també, suposo.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.