Avui hem fet el sender del Carrilet. Hem pujat en cotxe, i en moto fins el Coll del Triador. Allà hem agafat el camí que segueix la via de l’antic carrilet, i que porta directament a l’Estnay Gento.

Anàvem tots cinc i els meus pares. El meu pare està operat de Parkinson, i des de la operació que és cansa més que abans. Això i que li costa mantenir l’equilibri moltes vegades ens ha fet decidir no acabar el recorregut. Hem arribat fins al tercer túnel. Allà hem parat i hem dinat. Durant la tornada han caigut 4 gotes, però tot ha anat bé.

El camí en si ens ha agradat, però l’hem trobat una mica monóton. Això de que sigui completament pla, té les seves avantatges però ho trobo una mica aburrit. El paisatge no varia massa. Els nens s’han anat distreient explicant-me una vegada darrera l’altra, la última pel·lícula que han vist: Els pirates del Caribe! Buf!

El que farem un altre dia, si de cas, serà pujar amb el telefèric i baixar pel sender que hi ha allí al tercer tunel mateix. Als nens els agradarà la part del telefèric. Però no els agradaran tant els km que haurem de fer en cotxe i per la carretera. Què hi farem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *