I quines ganes que en tinc! Ja no per tenir els nens col·locats, sinó per agafar la rutina altra vegada!!! A els nens els va molt bé. S’aixequen a l’hora, van a dormir a l’hora, saben en tot moment que els toca fer i fins quan, estan més tranquils.

Aquest estiu no els he fet pencar quasi bé gens. L’acabament de curs va ser estressant. A l’Ian li ha anat molt bé. No ha tingut més taquicàrdies ni coses rares. Ara a veure com anirà tot. Encara no sabem qui tindrà de profe, perquè divendres no estava nomenat encara, però ja veurem…

Demà comencen ja les classes de la disl·lèxia, i ben aviat ens tocarà organitzar les activitats extraescolars. Total que fins allà a mig mes d’octubre no estarem del tot organitzats.

Jo si que tinc clar lo meu. Dilluns i dijous, entrenament de futbol. Em falta acabar de pensar lo de l’esquí, però per això em queden uns dies encara.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *