I quines ganes que en tinc! Ja no per tenir els nens col·locats, sinó per agafar la rutina altra vegada!!! A els nens els va molt bé. S’aixequen a l’hora, van a dormir a l’hora, saben en tot moment que els toca fer i fins quan, estan més tranquils.

Aquest estiu no els he fet pencar quasi bé gens. L’acabament de curs va ser estressant. A l’Ian li ha anat molt bé. No ha tingut més taquicàrdies ni coses rares. Ara a veure com anirà tot. Encara no sabem qui tindrà de profe, perquè divendres no estava nomenat encara, però ja veurem…

Demà comencen ja les classes de la disl·lèxia, i ben aviat ens tocarà organitzar les activitats extraescolars. Total que fins allà a mig mes d’octubre no estarem del tot organitzats.

Jo si que tinc clar lo meu. Dilluns i dijous, entrenament de futbol. Em falta acabar de pensar lo de l’esquí, però per això em queden uns dies encara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.