I quines ganes que en tinc! Ja no per tenir els nens col·locats, sinó per agafar la rutina altra vegada!!! A els nens els va molt bé. S’aixequen a l’hora, van a dormir a l’hora, saben en tot moment que els toca fer i fins quan, estan més tranquils.

Aquest estiu no els he fet pencar quasi bé gens. L’acabament de curs va ser estressant. A l’Ian li ha anat molt bé. No ha tingut més taquicàrdies ni coses rares. Ara a veure com anirà tot. Encara no sabem qui tindrà de profe, perquè divendres no estava nomenat encara, però ja veurem…

Demà comencen ja les classes de la disl·lèxia, i ben aviat ens tocarà organitzar les activitats extraescolars. Total que fins allà a mig mes d’octubre no estarem del tot organitzats.

Jo si que tinc clar lo meu. Dilluns i dijous, entrenament de futbol. Em falta acabar de pensar lo de l’esquí, però per això em queden uns dies encara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.