Vist el bon temps i temperatura que feia ahir i desprès de consultar les previsions per avui, vaig decidir prendre’m un dia de descans de la feina.

Fins a mig matí he estat a casa actualitzant la web kayaksort.cat. He anat a comprar el pà i a donar una volteta, m’he fet un bocata, m’he comprat una botella d’aigua i he agafat la moto.

He pujat pel Bago de Llessui. Pel camí he vist voltors, i m’he parat a observar-los. Hi ha hagut un moment que he pensat que se m’acostàven massa i tot. Però no, falsa alarma.

Just abans d’arribar a la falda del Montseny he parat a dinar. Les vistes són impressionants des d’allí dalt. A més el dia estava super clar: ni un núvol, ni gota d’aire, gens de fred…


On he dinat hi havia un munt de floretes liles molt guapes. Penso que se’n diuen crocus. M’he entretingut amb el macro una estona. M’he de comprar un trípode urgentment.

He seguit la pista i he baixat per les pistes de Llessui. Pel camí he vist moltes eqües, però molt poques vaques. Ja m’està bé, perquè les vaques em fan pànic. Són tant tontes… Me n’he trobat una d’enorme (que no he aclarit si era un toro) que no s’apartava del camí. Al final s’ha decidit i s’ha posat a un prat.

I ja al tros asfaltat, just a l’arribar a Llessui, he tingut de creuar-me amb un ramat de vaques de llet. He passat ben aprop, però no s’han immutat massa. Menys mal!

Res, que he disfrutat com un camell!

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *