Quan era jove, vivia a Barcelona i estudiava a la facultat, tenia 45 minuts de camí d’anar i  45 minuts per tornar. Havia d’anar caminant de casa a la parada del metro de Lesseps, agafar la línia verda fins Zona Universitària i caminar fins la facultat. És un trajecte “normal” vivint a una gran ciutat!

Ara, que visc a Sort, a vegades em surten feines a comarques veïnes. Fa anys vaig estar fent de monitora a Port-Ainé, Espot i Beret. No fa massa vaig donar un curs a Tremp i ara mateix estic donant classe a Pont de Suert.

Les distàncies no són massa grans, però les carreteres rectes, rectes, no ho acaben de ser, i sovint, per no dir quasi sempre et toca fer algun port. Ja ho té això de viure i treballar al Pirineu!

 A dalt del port de Perves (1350m.) hi ha el desvio cap a Corroncui. Sempre m’ha fet gràcia el nom d’aquest poble. A la Fira de Pont en vam menjar un formatge boníssim.

Ara, fins a Pont trigo, encara no, 1 hora, depèn del trànsit que trobi, si hi ha vaques per la carretera o si hi ha radars col·locats. Però la veritat és que no em molesta! Total, són 15 minuts més que el trajecte que feia quan estudiava; les vistes són molt més agradables, és una estona que tinc per pensar, per escoltar la radio, per escoltar música, per sentir podcast d’anglès, per descansar… També ho deu fer que són feines puntuals i que les agafo perquè em ve de gust.

2 Comentaris

  1. Estava xafardejant el teu blog i mira, trobo això de corroncui… qui fa el formatge de corroncui és el meu cosí (javier beneria de Boí) que hi té ramat des de fa molts anys.
    Masde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.