Si, si, em pregunto si ha desaparegut o és que passa de tot. Fins ara només havia fet coses en grup, per Internet, en la carrera. De tots els grups que m’havia tocat, només en va fallar un.

Però ara ja estic a la realitat, i pel que sembla, el primer em falla! I em sap molt greu, molt, perquè hi confiava cegament.

I segueixo sense entendre el per què. Estic una mica parada i “fotuda”. Quan l’ordinador m’avisa acústicament que arriba un missatge vaig a mirar de seguida si hi ha alguna “bona” notícia. Però de moment no! I ja fa 4 dies que l’espero!

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.