El workrave em bloqueja l’ordinador. Ja fa una hora i mitja que no trec la vista de la pantalla i m’ha passat volant. Em proposa alguns exercicis, però opto per aixecar-me i anar cap al balcó. És dimarts. Mercat. Se sent més xivarri que qualsevol altre dia (que no sigui d’agost). M’estic una estona mirant.

  • Padrina que baixa del poble i aprofita per veure la filla i el net o neta (ara no recordo que és)
  • Nens que compren gormanderies abans o desprès de fer algun examen de setembre
  • Dependenta que parla pel mòbil fora al carrer pq dins la seva botiga (de telefonia mòbil) no té prou cobertura
  • Turistes que passegen tot badant mirant aparadors
  • Canalla penjant cartells d’alguna festa major
  • Gent de diferents pobles, carregada amb cistelles, bosses i carros, petant la xerrada.
  • Fills i nets xics de comerciants que juguen al carrer.

Ja deuen haver passat 7 o 8 minuts. Torno cap a dins. Espero que les pantalles tornin a funcionar. 1.30 més de feina.

2 Comments

  1. Jo el workrave el tinc cada hora i dona una mica massa pel sac… ho probaré com tu amb una hora i mitja a veure si li faig més cas, perquè no paro de posponer i descartar i no em serveix de res :( Però jo no puc sortir al balcó a mirar el carrer Major desde la feina, llàstima :)

  2. Desactiva el posponer i ja està! Llavors no tindràs més remei que descansar. Lo del carrer major, una llàstima ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.