De mala lluna per dir-ho finament. Estic enfadada. Molt enfadada. Prenc un ibuprofè cada matí i cada nit. Em fa menys mal, però me’n fa. Hi ha estones que apreta més i em poso molt nerviosa. Ploraria i tot.

Em fot molt pensar que això és culpa de la mandra, o del passotisme, o de no sé com dir-ne, de la traumatòloga que em va portar a l’Hospital de Tremp. Li vaig dir que em feva molt mal el guix, que allò no era normal, i ella passant de tot. A l’última visita que hi vaig anar em va dornar les papers per la rehabilitació, la de treure’m el guix, que dormís amb el braç penjat i em va dir que fins llavors no hi tornés més.

I sort que al cap d’uns dies vaig decidir-me a baixar a Barcelona. Em van canviar el guix, i en una setmana se’m va passar el dolor i el malestar.

Però ara, ja sense guix, el dolor s’ha accentuat moltíssim. La mobilitat i la força les vaig recuperant, però aquest dolor em priva de fer moltes coses.

Estic mirant de posar la queixa corresponent, però ho he de fer a través d’Internet. L’idCat amb el firefox no m’acaba de funcionar i encara no ho he pogut fer, però no se’n salvarà. Almenys que quedi constància de com estem als Pallars.

I també posaré una queixa al Síndic de greuges.

Estic fins els nassos.

2 comentarios

  1. Per tot arreu sento parlar malament de l’Hospital de Tremp, encara li hauran de posar per nom…..l’Escurxador de Tremp!!!!

    Cuidat!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *