De mala lluna per dir-ho finament. Estic enfadada. Molt enfadada. Prenc un ibuprofè cada matí i cada nit. Em fa menys mal, però me’n fa. Hi ha estones que apreta més i em poso molt nerviosa. Ploraria i tot.

Em fot molt pensar que això és culpa de la mandra, o del passotisme, o de no sé com dir-ne, de la traumatòloga que em va portar a l’Hospital de Tremp. Li vaig dir que em feva molt mal el guix, que allò no era normal, i ella passant de tot. A l’última visita que hi vaig anar em va dornar les papers per la rehabilitació, la de treure’m el guix, que dormís amb el braç penjat i em va dir que fins llavors no hi tornés més.

I sort que al cap d’uns dies vaig decidir-me a baixar a Barcelona. Em van canviar el guix, i en una setmana se’m va passar el dolor i el malestar.

Però ara, ja sense guix, el dolor s’ha accentuat moltíssim. La mobilitat i la força les vaig recuperant, però aquest dolor em priva de fer moltes coses.

Estic mirant de posar la queixa corresponent, però ho he de fer a través d’Internet. L’idCat amb el firefox no m’acaba de funcionar i encara no ho he pogut fer, però no se’n salvarà. Almenys que quedi constància de com estem als Pallars.

I també posaré una queixa al Síndic de greuges.

Estic fins els nassos.

2 Comentaris

  1. Per tot arreu sento parlar malament de l’Hospital de Tremp, encara li hauran de posar per nom…..l’Escurxador de Tremp!!!!

    Cuidat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.