Quants anys fa que tinc hotmail? La veritat és que no ho recordo, però en fa molts. Pot ser que fos la primera adreça electrònica que em vaig fer. Diu que existeix des del 96, ja deu ser això!

La veritat és que com a mail principal faig servir el de Pirineuweb. Totes les altres adreces són auxiliars, o bé per xatear, o bé pq van associades a algun servei que t’obligava a fer-te algun mail diferent (yahoo pel Flickr, gmail per blogger, etc.)

Doncs res, he entrat a hotmail i he actualitzat a Outlook. No sé si hi entraré massa vegades més, però allí s’està, per si cal algun dia. M’ha fet gràcia veure la imatge que hi tinc del perfil.

3 Comentaris

  1. Mentida podrida això de que “t’obliguen” que jo tinc el flickr amb el compte de gmail, i el MSN messenger també (tot i que deu fer anys que no l’engego) :P

  2. Quan jo me’ls vaig fer havia de ser així. D’això fa molts i molts anys! El Gmail no existia!

  3. Potser això sí, però jo no he tingut mai de la vida compte de hotmail, jo tenia yahoo, i el messenger (estic parlant del 99 o 2000 potser?) me’l vaig vincular ja amb el de yahoo… recordo quan la gent em demanava el meu messenger, i jo deia blablabla yahoo.com, i em deien, nono, el messenger de microsoft, i jo, que síiii tú simplement agrega’m i ja veuràs, i ells que noooo no pot ser… unes discusions! :D De fet ni tan sols utilitzava el programa de Microsoft, feia servir el Trillian, que també suportava ICQ. Ai, quants anys! :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.