No hi entenc res d’economia, ni de borsa, ni de res de tot això…
Prefereixo viure al dia que estalviar per si de cas…
Però aquests dies miris la tele, escoltis la radio o donis un cop d’ull a un diari, tot va del mateix. La cosa diuen que va fatal. Els ajuts que ens arriben a la feina van a deshora i no tenim cap certesa de la seva continuitat i la seva quantia. Tot plegat una mica desmotivador.

Què hem de fer?

Sempre penso que vivint al Pallars, si les coses van molt malament, sempre podem tenir una mica d’hortet, unes gallines i conills i anar tirant. No en tinc ni idea de fer hortet, però ja m’espavilaré.

De moment, a passar-ho el millor possible, mentre es pugui.

4 Comentaris

 1. Sembla mentida com de l’eufòria s’ha pogut pasar a la crisi en qüestió de pocs mesos. Sense conéixer les circumstàncies personals de tothom, òbviament, diria que encara no ens ha tocat massa de prop, això de la crisi, i que ara per ara no deixa de ser un estat d’ànim més o menys induït per la pressió dels polítics i dels mitjans de comunicació…

 2. Hola a tots!!

  Pot ser si, o millor dit, segur que de crisi hen hi ha, esta clar, ara bé, això de triturar i torturara a la gent cada dia a cada programa i a tots els mitjans de comunicació i premsa escrita, crec que ocasiona un estat general d’engoixa. Si fòsin una mica més serenys i no tant alarmistes, segurament les coses anirien quelcom millor, però us asseguro que de la manera que u estan portant a terme, això fa cagar a tothom.

  Es un punt de vista personal.

  I si no que l’hi preguntin a la gent que vol agafar un vol després d’un acciden d’avió, i els mitjants no paren de publicar totes les noticies que hi han hagut i hi han d’accidents d’aviò. Ja veig a la gent a les terminals des aeroports com agafen un caiac i creuen l’Atlàntic reman ajjaja.

  Bueno, es una broma, però pot ser un exemple.

  Salut
  Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.