He de marxar 4 dies almenys, a bcn. Estic liada en diversos projectes. Des de fa temps que tinc un compte de gmail, i ara he pensat que era bona idea exportar-me els meus contactes del Thunderbird al gmail, per si de cas.

He obert la llibreta d’adreces del Thunderbird i té una opció Exportar. Si exportes directament a CSV, no funciona. Primer de tot ho has d’exportar a .txt L’obres, ho selecciones tot i ho copies en un excel d’un sol full, de forma que quedi cada cosa en una columna, sense deixar columnes buides entre mig. Poses de capçalera, Name i email, segons els camps que facis servir. Anomenes i deses com a .CSV (separat per comes)

A gmail>contactes fas importar contactes, i, voilà, tots importats. Ja puc marxar tranquil·la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.