Els que ens movem per Internet cada dia sabem que hi ha aplicacions que serveixen per compartir. Sovint quan tenim dubtes preguntem a fòrums, via xat a algun conegut, o busquem en llocs especialitats. Tampoc són poques les vegades que pengem explicacions de com hem fet algo per recordar-ho quan la memòria falli o per si hi ha algú que busca el mateix i ho troba.

Bé, doncs, crec que va ser ahir, que per la radio, vaig sentir el Genís Roca parlant d’una plataforma per al desenvolupament d’iniciatives ciutadanes, que es diu Ciutadania 4.0. Així d’entrada el nom sembla algo complicat però no… si us ho mireu veureu que hi ha coses molt interessants.

He vist per exemple que hi ha el Couchsurfing, servei d’hospitalitat gratuït a nivell mundial els membres del qual utilitzen la pàgina web bé per cercar allotjament i també per a oferir ells mateixos allotjament a altres viatgers o per a organitzar encontres, com per exemple: ensenyar la ciutat a un foraster.

3 Comentaris

  1. Si t'interessa, t'ho recomano molt efusivament. Jo sóc couchsurfer. De fet ara mateixa tinc un parell de surfers a casa :) És una experiència molt i molt interessant. De moment només l'he provat allotjant gent, aquest estiu la provaré des de la banda de l'allotjat :) Molt recomanable!

  2. Fa pocs dies m'hi vaig apuntar. Ho trobo molt interessant, i de fet per aquest estiu crec que m'anirà perfecte! Ja m'he apuntat a diversos grups ;) Ara t'hi buscaré!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.