Quan dono cursets relacionats amb les TIC sempre, sigui quin sigui el nivell, hem de tocar el tema de la cerca per Internet.

Cercar és fàcil. Cercar eficientment no tant. A vegades el que cerquem no es troba en una sola recerca, sinó que primerament hem de fer-ne algunes de prèvies.

Google té a la seua pàgina una secció de Trucs i sugerències que poden ser útils.

A part d’aquests trucs i sugerències, però, penso que és molt important prendre’s un temps per pensar què i com hem de buscar. Si no es fa, per molt que tinguem trucs i eines, perdrem temps i fins i tot, ens perdrem pel camí.

Una de les preguntes de les cibergimcames que preparo pels cursos, per tal de practicar la cerca.

Quin és el nom real de l’escriptora el sobrenom de la qual comparteix cognom amb el veí de Llavorsí que va publicar les seves memòries als 94 anys?

Qui vulgui pot deixar la resposta als comentaris ;)

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.