El curs passat va ser el Festival de final de curs. Aquest nadal el pessebre vivent i ara, el Carnaval. De quan hi havia Guillermo i companyia a ara, quin canvi :)

No sé quan fa que no es feva, 14 anys segur! Però avui els nens del col·legi han fet la passa disfressats amb els vestits que s’han preparat ells mateixos durant aquests últims dies. És increïble el que aconsegueixen amb unes bosses d’escombraries i cartolina. Estaven molt divertits i penso que està molt bé que puguin fer la passa tots junts.

Deu ser una feinada impressionant pels professors, però penso que val la pena. Segur, que una vegada ja s’ha acabat, estan molt satisfets, els pares se’ns cau la baba, i els nens s’ho passen la mar de bé. Són coses que agraden a tots! Felicitats i moltes gràcies a tots els professors.

3 Comentaris

 1. Hmmm… Però no és una mica repetitiu que la canalla facin dues passes? La d’aquest divendres i la de dilluns? He preguntat i m’han dit que la idea és que surtin a lluir les disfresses que han fet en comú i que dilluns cadascú treu la seva disfressa… segur que tots els pares volen la despesa que suposa DUES disfresses?? Per cert, qui és el professor que va amb els alumnes disfressats de MATRIX?! No m’és familiar… O és un pare?? No sé jo perquè ho pregunto… :P

 2. La passa del cole no té res a veure amb la del dilluns. Les disfresses les pensen i les confeccionen els mateixos nens amb uns recursos limitadíssims (bosses d’escombraries i cartolines bàsicament) la qual cosa em sembla molt educatiu en el temps consumistes que vivim.
  Una altra cosa molt positiva que li veig, és que la passa la fan tant els nens de Sort, els de transport, immigrants, tots!
  Dilluns només hi va una part dels nens, i llavors si que es llueixen disfresses que poden valer molts cuartos i no tothom té la possibilitat d’anar-hi.

  I en quan al profe, no ets l’únic que t’hi has fixat! Aquell mateix dia la tira de mares i mestres ens hi vam fixar i vam fer algun comentari! Sé que es diu Oriol, i poca cosa més. Les mestres et poden donar més informació ;)

 3. Quan jo era xic, només hi havia la passa de dilluns amb l’escola.

  Era un dia semi-festiu pels alumnes, tot i que anavem a clase a fer alguna activiat o acaban al Riuet per fer jocs.

  A més, les disfresses no eren fetes a classe, ni anavem tots en grup sobre un tema.

  Ara em sembla prou bo, perquè fent les disfresses junt a classe com activitat, i aprenent a reutilitzar material.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.