Quan treballava a la tele els dilluns sempre em deien:

– Olga, que el cap de setmana és per descansar…

Ja han passat molts anys, uns quinze! La vida m’ha canviat bastant, però segueixo sense descansar massa els caps de setmana. Mireu el planning:

Membre família 1: organització copa d’espanya d’eslàlom d’aigües braves. Això vol dir comprovar que deixen aigua a la matinada, vestir camp d’slàlom, coordinar tothom, etc… Divendres, dissabte i diumenge de bojos.

Membre família 2: Competició d’esquí a Cerler. Dissabte i diumenge. Marxa divendres a les 4 de la tarda.

Membre família 3: Divendres tarda entrenament de piragua. Dissabte i diumenge: Entrenament a Baqueira. Marxa a les 7:45 i torna a quarts de quatre.

Membre família 4: Dissabte al matí cursa a Port Ainé. A la nit sopar i lliurament de premis (que sempre és maratonià). Diumenge, classe d’esquí de 10 a 13 h.

Membre família 5, que sóc jo: Divendres a les 14.30 marxo cap a bcn, tinc reunió a la UOC. Al quarts de 10 tornaré a pujar. Dissabte matí acompanyar al 4. A la tarda ajudar a l’1. A la nit acompanya el 4. Diumenge matí acompanya al 4. Diumenge al migdia ajuda a l’1. I a part continuar amb el meu teletreball!

I he de descansar!

3 comentarios

  1. Hola Olga, mira estic aborrida i he entrat al teu blog m’ha semblat molt interessant i estressant jaja, bueno nomes et volia comentar q de veritat tens que descansar jeje, petons.

    Jóse del aparthotelpey.

    Jo tb escric en una página d’internet en la que et paguen per opinar sobre productes.ja te la pasare.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *