Molt sovint quan voltes pel món, ja sigui a prop o lluny, sempre trobes algú del Pallars. És una cosa que no entenc massa; al Pallars som molt poquets i déu n’hi do el que devem voltar!

I ahir ens va arribar una proposta per fer que el pallarès (almenys una de les paraules) també arribi a tot arreu.

Es tracta de la paraula Potxó. Potxó és petó. Pots acabar un mail dient: un potxó, molts potxons, potxonets…

Què hem de fer? Doncs proposar aquesta paraula en el concurs que organitza El Periódico. Ens hem proposat de fer-la quedar entre les 20 primeres. Vols participar? Has d’entrar a aquest enllaç: http://www.elperiodico.com/es/paraulacatala1.shtml

Vam començar ahir, i ja surt com a les més proposades ;)

7 Comentaris

 1. Ei Olga,
  Que a l'Alta Ribagorça també utilitzem questa la paraula!!
  L'altre dia vaig penjar al facebook l'enllaç de "El Periodico" per a proposar paraules. A veure si me'n'ha fet cas algú.
  Potxonets ribagorçans!

  Marta- Vall de Boí

 2. Si, de fet, l'Alta Ribagorça, el Jussà i el Sobirà som com cosins germans… Algunes diferències en la parla, sense autopistes que ens comuniquin però tenim moltes coses en comú i prou relació ;)

 3. DEs de les rodalies de Can Fanga subscric la proposta

  Molts potxons pels pallaresos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.