Diumenge, desprès de deixar l’Aleix petit a La Seu, al campus de bàsquet, vam baixar cap a Sta Perpetua. Dilluns teníem hora amb l’assistent social per demanar plaça pel centre de dia pel meu pare.

La cosa cada dia va pitjor, i la meua mare cada dia està més esgotada. Vam avançar molta feina, però en va quedar alguna per fer. Amb una mica de Sort demà estarà tot fet i ja lliurat als serveis socials.

Desprès de que ens diguessin que és probable que la resposta trigui un any, encara estic més convençuda que el que hem de fer es buscar un pis a Sort, i demanar plaça a la Residència de Sort. De moment al centre de dia, i ja s’anirà veient.

Avui ja he fet un primer sondeig. Demà continuaré buscant. A veure si hi haurà sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.