Tinc una llista bastant ample de coses a fer, però no dono per més.

 • Aquests dies l’Aleix gran és als EEUU, al campionat del mon junior de descens. Ell fa molta cosa a casa, i evidentment es nota.
 • Al Telecentre hi ha molta més feina que de costum i és un continu…
 • Els nens segueixen el seu ritme: estades, entrenaments, competicions. He de portar-los amunt i avall, i procurar que ho puguin fer tot, i que passin un bon estiu. Es porten molt bé, però. Són una joia!
 • He d’estar pendent, i baixar a Barcelona quan cal, per tot lo del meu pare.
 • He tingut una gastronteritis (s’escriu així?) i m’he fet mal en un dit. M’he trobat fatal i ara no puc teclejar gens bé.
 • Tinc els tutorands de la UOC esperant respostes meves. Però no tinc el cap clar i prou calma per contestar-los com cal. Ara enviaré un missatge dient que procuraré estar per ells demà mateix.
 • Tinc una web i algunes coses pendents per fer, però necessito tranquilitat per posar-m’hi i ara mateix no és el moment més idoni.
 • Hi ha hagut competicions de piragua, i tot i que no hi faig massa cosa, fa que no pugui estar tranquila a casa. I ara comença el Ral·li, i sense l’Aleix. He de donar un cop de mà a l'”equip” de recursos humans.
  Buf! quin descontrol! no hi vull ni pensar. Horaris de menjades, activitats, horaris de dormir…
 • Tinc una caixa plena de coses del meu avi Eliseo per mirar, i escanejar: fotos, novel·la, dibuixos, col·leccions, documents… Però haurà d’esperar. Ara no vindrà d’uns dies!

Crec que agafarem les vacances d’aquest any amb unes ganes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.