Quan vam tornar de les vacances d’estiu la impressora de casa, una epson d’injecció de tinta de les sencilles, havia deixat de funcionar. No sé si es va enyorar o què, però el fet és que ja no va fer res més.

Vaig estar mirant, preguntant… Volia algo que no s’espatllés tant, que fós ràpid, silenciós i sobre tot que fós compatible amb Linux, i ja posats fàcil d’instal·lar en l’Ubuntu.

A la llista de correu d’Ubuntucat em van recomanar la Brother 2070N. És una impressora laser blanc i negre, bastant petita, silenciosa i no massa cara. Té una característica que em va agradar des d’un bon principi, i és que té una tarja de xarxa integrada, i es pot fer servir en xarxa.

La vaig comprar a Pepecuco.

La instal·lació via USB és super sencilla. No cal fer res. Enxufar-la i prou.
La instal·lació en xarxa en Linux és una mica més complicada. No hi ha manual en paper, però a la pàgina de Brother si que hi ha els drivers i una FAQ que ajuda molt. Fins avui havia conseguit que funcionés en l’ordinador de l’Aleix (dapper) i en el meu (feisty i ara gutsy), i avui ho he aconseguit en el dels nens (edubuntu feisty).

M’agradaria poder posar els passos que s’ha de seguir per fer-ne la instal·lació, però ho he provat tantes vegades, que sóc incapaç de fer un llistat clar. I ara no penso desinstal·lar-la d’algun lloc per tornar-ho a provar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *