Avui els padrins de la residència han baixat a mercat. Està bé que de tant en tant puguin baixar al poble. Alguns van en cadira i per tant necessiten algun voluntari que els porti. Però això no és problema. El problema més gran són les barreres arquitectòniques que trobem per arribar al poble i per Sort.
Per baixar de la residència ja hem tingut de baixar per la carretera. La vorera està feta de pedra i és impossible circular. No fa massa vaig anar a l’Ajuntament i demanar que l’arreglessin. La resposta va ser que mirarien de fer algo, però que no hi ha diners.
Un altre punt crític és el baixador del carrer major. Aquella rampa costa molt de pujar, i per baixar ja ni en parlem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.