Ja ha acabat el Congrés i la veritat és que estic moolt contenta d’haver-hi anat. Ha sigut molt profitós a tots nivells. He après moltes coses i com deia en una entrada anterior he viscut experiències noves. Definitivament, tot i que ara no treballo de dinamitzadora, m’agrada molt aquest món de les TIC i la SIC…. I tal com em deia una companya l’altre dia (via skype), haver plegat de l’última feina va ser una bona decissió… Això del teletreball m’està permetent fer i aprendre moltes més coses.

I un apunt…
El tercer dia de congrés incluia el lliurament de premis del Concurs de projectes innovadors, al que m’havia presentat, i resulta que va, i guanyo!!! M’havien dit que era finalista però va ser una sorpresa quedar la primera. Evidentment em vaig posar contenta, però em va saber greu pels que van quedar segons.

Per presentar-se al concurs s’havia de presentar un resum executiu i el vaig fer a la meua manera… Havia d’ocupar 2 folis com a màxim…. I si, de fet vaig ocupar un A3 (2 A4), però era un esquema, florit, però un esquema. La redacció no és lo meu!!
Notícia concurs
Fotos del congrés
Videos del congrés

3 Comentaris

  1. Gràcies Núria, no havia vist el que deia l'Avui.

    Quan vaig parlar amb la premsa els vaig insistir que era un projecte que es feia amb programari lliure i que tindria molt en compte els pallaresos. Això no ha sortit cap lloc, i penso que és important!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.