Tot i haver triat i comprat ell mateix els regals els ha obert amb tota la il·lusió del món.

Doncs si, avui fa 8 anys, a les 14:16 hores del 4 d’octubre de 1999 va nèixer l’Hug.

Era dilluns, havia sortit de comptes el divendres anterior, portava molts dies a Santa Perpètua, l’Aleix gran estava a Murillo donant un curs, i ja no aguantava més.

Al ginecòleg no li anava gens bé programar el part per aquell dia, perquè tenia molta feina, però el vaig poder convèncer i vam quedar a les 12:00 del migdia. El part va ser molt ràpid, divertit com sempre i el millor de tot: sense punts. Tot rodat! L’Aleix va poder venir unes hores i el ginecòleg va poder seguir la seua agenda.

A les 10 del matí del dimarts em donàven l’alta, però no vaig sortir de la clínica fins el dimecres al matí. Em va agafar massa de sorpresa! On anava jo si encara no havia vist ni al ginecòleg? A la tarda me’l vaig trobar pel passadís i em va dir que cap problema, que podia marxar quan volgués que ell no m’havia de fer res ja! Si tingués un quart (que no serà) si que agafaria l’alta al moment!

El dimecres ens va acompanyar el meu germà a casa i vam començar vida completament normal.

Passa ràpid el temps, eh!

D’aquí a 13 dies l’últim aniversari.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.