Tot i haver triat i comprat ell mateix els regals els ha obert amb tota la il·lusió del món.

Doncs si, avui fa 8 anys, a les 14:16 hores del 4 d’octubre de 1999 va nèixer l’Hug.

Era dilluns, havia sortit de comptes el divendres anterior, portava molts dies a Santa Perpètua, l’Aleix gran estava a Murillo donant un curs, i ja no aguantava més.

Al ginecòleg no li anava gens bé programar el part per aquell dia, perquè tenia molta feina, però el vaig poder convèncer i vam quedar a les 12:00 del migdia. El part va ser molt ràpid, divertit com sempre i el millor de tot: sense punts. Tot rodat! L’Aleix va poder venir unes hores i el ginecòleg va poder seguir la seua agenda.

A les 10 del matí del dimarts em donàven l’alta, però no vaig sortir de la clínica fins el dimecres al matí. Em va agafar massa de sorpresa! On anava jo si encara no havia vist ni al ginecòleg? A la tarda me’l vaig trobar pel passadís i em va dir que cap problema, que podia marxar quan volgués que ell no m’havia de fer res ja! Si tingués un quart (que no serà) si que agafaria l’alta al moment!

El dimecres ens va acompanyar el meu germà a casa i vam començar vida completament normal.

Passa ràpid el temps, eh!

D’aquí a 13 dies l’últim aniversari.

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *