Aquest és el que vull. A veure si acaba d’arribar a Espanya que ja està trigant massa!

És petitó. Sencill i porta Linux. Per quan surto de Sort, perfecte!

Asus Eee PC

3 Comentaris

  1. Sembla que és la tendència: ordinadors tontos, amb la capacitat justa per connectar-se a Internet i aplicacions que, en comptes de residir a la memòria, es troben a la xarxa. Si tens la connectivitat garantida, cap problema!

  2. skaps, això no té res a veure amb un “ordinador tonto”. Té un processador a 800Mhz i entre 1/2 i 2 GB de RAM, a part d’entre 2 i 8 GB de disc (pensa que funciona amb Linux). A part, inclou multitud d’aplicacions, com l’OpenOffice.org i moltes altres típiques del KDE.

    Corre “porai” una demo del eee pc en què podries veure què porta instal·lat. Buscant una mica al google segur que ho trobes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.