Estic al sotateulat a l’ordinador i fa un momentet m’ha arribat la olor de fum característica d’aquesta época, recordant-me que arribem al bon temps.

Cada any em passa el mateix! A quarts de dotze aproximadament comença a funcionar el forn de llenya de «Xicurrí». Sempre hi ha algun dia que m’espanto i penso que s’ha calat foc a algun lloc.

No és que només facin pa al forn de llenya al bon temps, sinó que jo sento la olor només quan tinc la finestra del sostre oberta!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.