Durant el curs els professors es queixen de que l’Hug es passa el dia dibuixant a classe. Fins i tot una professora em va comentar que li havia fet un dibuixet a un exàmen demanant-li que li poses bona nota o algo així! Sort que té clar amb qui ho pot fer i amb qui no!

Bé, el fet és que aquest estiu va voler anar al Centre d’Art i Natura a fer el curs d’Curs d’ Il·lustració Clàssica de Natura, impartit pel Carles Puche. Crec que mai l’havia vist tant motivat i tant poc tímid. S’ho va passar la mar de bé!

Van dibuixar un arbre i un animal, entre d’altres coses. Van tocar el llapis, les aquarel·les i la tinta xina.

Ara figura que fa deures, però el que més fa, com sempre, és dibuixar!

5 Comentaris

  1. Em sembla un entreteniment magnífic (i ho diu una que aquest estiu també ha tornat a pintar…) Ànims, Hug, no deixis mai!

  2. QUINA FEINA MÉS BONICA HUG !!!
    Ei, jo també vaig fer aquest curs, fa tres anys … i em va semblar genial … el Puche et dona eines per treballar amb disciplina i paciència. Enhorabona Hug per la feina feta i segur per la que tens per fer. El meu desig, no ho deixis mai, els llapisos et portaran a mil i un mons meravellosos, els que tu crearàs.

  3. Fa uns quants anys que em quedo amb les ganes de fer el curs de Carles Puche. Havia decidit que d’enguany no passava, però va coincidir amb el congrés del Centenari de la Societat Catalana de Biologia, i cent anys no se celebren sovint. A veure si el 2013…

  4. Em va dir la Teresa que la fagina li havia quedat preciosa a l’Hug, i veig que tenia tota la raó! Què xula!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.