L’Ajuntament de Sort ja té twitter!!! És @ajuntamentsort

Sempre he pensat que seria una bona eina per difondre els pregons. Clar que segurament no sempre hi haurà prou amb 140 caràcters! Però bé, es pot trobar la manera. O bé resumir, o fer servir diversos twitts! Si es fan concursos de micro-relats, també es poden fer pregons!

Per a qui no sàpiga què és el Twitter dir que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text d’una longitud màxima de 140 caràcters.
Aquests missatges es mostren en la pàgina de perfil de l’usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l’opció de rebre-les. L’usuari original pot restringir el seguiment d’aquests missatges només per part dels membres del seu cercle d’amics, o permetre el seu accés a tots els usuaris, que és l’opció per defecte.
El Twitter es pot fer anar des de la seva pàgina però també hi ha un munt d’aplicacions diferents i està integrat en d’altres.

El meu twitter de pas és @guitacm, per si algú li interessa!

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.