Aquest matí he començat a buscar coses relacionades amb la dislèxia. Sembla que l’Ian portarà moltes assignatures suspeses i he de fer alguna cosa urgentment.

En la reunió de principi de curs ja vaig demanar al professor per parlar. Em va dir que ja em diria algo, i encara espero. A travès de l’agenda li ho demanat un parell de vegades, i res. Vaig parlar amb la psicològa que li fa classes i va dir que ja havia parlat amb la psicopedagoga del cole i que els havia passat les directrius. Però res…

Dimarts hi aniré i a veure si consegueixo parlar amb ell, i aclareixo què passa.

Buscant informació he trobat un programa genial. Un sintetitzador de veu que llegeix els textos que vols. Ho poses en el porta papers i llegeix. Genial! Li ensenyat a l’Ian i li ha encantat. I no us penseu, a mi em soluciona la vida algo així! Quan vec un text una mica massa llarg ja m’agobio.

Ja l’he fet servir per llegir-me aquest bloc que he trobat genial!

Prepararé un llistat de recursos útils per dislèxics i estreno etiqueta. Crec que servirà a més d’un!

Un comentari

  1. Moltes gracies, Olga.
    Disculpa mi catalán pero, en cualquier caso, gracias por las alabanzas a la Guía para padres despistados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.