Els nostres viatges sempre comencen i acaben en cotxe, encara que tinguem d’anar en avió. Aquesta vegada, com d’altres hem deixat el cotxe al pàrquing de BCN i ha sigut una ruïna, però qualsevol s’arriscava a anar en tren… I si ens portava algu no hi cabíem al cotxe. Però bueno, tema a oblidar.

L’aereoport de Barcelona, és gran, i segons l’Aleix (ha voltat més últimament que jo), hi ha una senyalització molt bona. L’avió va sortir en retard perquè el nostre avió venia de la Índia i s’havia trobat el vent en contra (explicacions d’una passetgera, que va perdre l’avió que havia d’agafar a Helsinki per anar a Honk Kong per culpa d’aquest retard. Ella i 17 més!). Vam tenir temps d’esmorzar els bocates que portàvem, de passejar per l’aereoport una bona estona, i d’observar avions i moixonets que corriven per allà. L’aereoport és tancat però els moixonets hi vivíen com a reis. Estàven al sostre i a la que observaven que algú menjava baixaven a buscar les molles. Curiós!L’aereoport de Helsinki és petitó i potser si que no està tan ben indicat. La zona d’embarcament també està plena de botigues i hem donat unes quantes voltes abans de sentar-nos a la gate 29, que era la nostra. Allí no hi havia moixonets però si un avió penjat al sostre bastant guapo.En fi, que ja coneixem un aereoport més. No he viatjat gaire jo. Només he estat al de bcn, madrid, estambul, tenerife i ara al de helsinki.

3 Comentaris

  1. Fixa’t que hi he passat unes quantes hores recentment al Prat i no recordo pas haver vist moixonets?!? No devíem estar a la mateixa terminal… :((

  2. Benvinguts, doncs!
    Jo tampoc hi he vist mai pardals… Serà una nova atracció per distreure als passatgers que esperen el seu vol…

    dani c

  3. Fa alguns anys el nostre aeroport era, tanmateix, el número un al món com esmentat en una mica de gallup d’homes de negocis o una cosa així. I estan construint constantment nou. En aquesta situació econòmica!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.