L’altre dia em va arribar a les mans una propaganda d’un Institut Dental i vaig trobar que la foto que han fet servir no és gens encertada…

4 Comments

 1. A mi tampoc m’agrada. Quina angúnia! Les dentadures fora de lloc fan venir esgarrifances, igual que les sabates pel terra o les nines trencades…

 2. Doncs jo, al veure avui aquest titular, pensava que et referies… al chiki-chiki!

  Uno! El breinkindance
  Dos! El crusaíto
  Tres! El maikeljakson
  Cuatro! El robocop

  :)))

 3. A mi tampoc m’agrada. Quina llàstima de fotografia! Però de més mal gust em semblava aquell anunci institucional de “dóna corda al català”, en què es veia una dentadura ballant; era una dentadura a la qual es donava corda com a les joguines d’abans, quan no anaven amb piles.

 4. A mi em desagrada totalment i, a més, me fa asco.
  La foto, però, molt bona i guapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.