Acaben de dir per la ràdio que els experts han dit que 4 de cada 5 polls són resistents als productes químics que es fan servir normalment!

Me’n alegro que ho diguin els experts i que ho diguin per la ràdio. Estic farta de que els metges i els farmaceutics et diguin sempre que usis xampús i tractaments especials! Sempre he pensat que és gastar peles inútils.

A on hi hagi alcohol i un gorro de natació, no cal res més. Així els matem, fem unes escabetxines! El problema és que desprès van al cole, o a on sigui i en tornen a agafar. Ara fa dies que no en tenen, però toquem fusta!

El que m’extranya és que no hagin comentat lo del tamany. Els polls de fa 30 anys, eren xics. Recordo haver-ne mirat un al microscopi, i emocionada veure com respirava, i la sang que tenia dins… Ara no cal microscopi. A simple vista es veuen perfectament. Són enormes!

2 Comentaris

  1. dit pels mateixos laboratoris; cada any pagem gent, normalment estudiants pq en tirin a les escoles. Després casualment un professional dels nostres laboratoris va a donar xerrades a les escoles sobre un dels nostres productes i èxit total!
    què fort no?!

  2. Doncs a mi m’agradaria molt poder parlar amb algú que l’hagin llogat per fer-ho, i engegar una campanya contra laboratoris, de veritat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.