Divendres vaig arribar molt tard. I ahir tenia de posar-me al dia: correu personal, correu de la feina, UOC, màster… Mil coses per fer, i resulta que l’ADSL no anava! I ja feva 2 dies que no anava, em van dir.

Vaig trucar a Telefònica i es limiten a dir-te que el teu telèfon està afectat per una incidència i prou. Però no et donen la opció a preguntar res. Amb el robot aquest s’estalvien un munt de crits!

Sort que ja va!

Un comentario

  1. Divendres a la feina dels matins teníem talls intermitents, a la de la tarda cap problema i a casa tampoc. Ahir al matí funcionava bé a casa però em vaig passar la tarda a l’oficina i allà no «tirava». Ara em connecto des de casa i també sense problema… A veure demà què passa!

    Ja has vist aquest vídeo de l’Enjuto Mojamuto? Pots actualitzar aquest missatge com a il·lustració de la situació en què et vas trobar… :)))

    http://www.youtube.com/watch?v=2OBZHB5I89A
    Per si no funciona l’enllaç, el títol és «Enjuto Mojamuto: El peor día de mi vida»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *