Ei, fa molts anys, eh!!! A algunes de les “nenes” de llavors de l’oficina (Loli i Pepa) han tingut la pensada de fer una trobada d’Aventur. Estem passant la veu a tots els que vam treballar en aquella “macro” empresa.

Baixant l’illa d’esquena
N’hi ha que ens seguim veient pel carrer molt sovint, però em faria molta il·lusió veure a gent que fa molts i molts anys que no vec (que se n’ha fet del Bernat? i el Joan? i el Marco, i el Jean, i … N’hi ha que ja no podrem veure perquè ja no hi són, però segur que també estaran presents (Enrique, Mundo, Albert…) i n’hi ha que segur que no venen perquè estan molt lluny (els peruanos que van marxar, encara que en queda una bona representació!)…

Un dels corders que va fer l’Alberto a Bahursos

Estarà bé reunir-nos tots: oficina, base, monitors, xofers, cuina, foto, socos, gerent, etc… Ja en tinc ganes…

Sé que hi ha algú que té relació amb Aventur i llegeix el bloc, i potser n’hi arriben d’altres… Així que si voleu venir, que espero que si, dieu-ho!!

Serà el dia 26 de setembre!

5 Comentaris

  1. Je, je, si que hi sóc si… Entre el Mauri i el Quiri.

    Jo no tinc Facebook encara… M'estic resistint perquè hi ha moltes coses que no m'agraden com funcionen, però tinc la sensació de que un dia d'aquests hi hauré d'entrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.