Sembla que fós ahir… Quan acabava la sèrie, anàvem corrent cap a l’habitació a sentir els comentaris que feven…

La sèrie era Dancing Days. La feven a TV3.

Els que comentàven no recordo ben bé qui eren, però el Quim Monzó segur que si (els altres potser el Barnils i el Vendrell).

Reiem moltíssim!

L’últim capítol el vaig grabar en casette i tot, però no sé si encara el tinc per algún lloc, o ja el vaig tirar…

Durant aquests anys Catalunya Radio ha estat sempre sonant.

Un comentari

  1. De vegades la veia, però més per poder seguir els comentaris que feien després a Catalunya Ràdio, que no pas perquè em semblés una sèrie interessant. (Els comentaris eren genial; i tampoc no estic segura si el segon comentarista era Ramon Barnils o en Vendrell). De fet, ni recordo l’argument de la sperie, si és que en tenia un de continuat. Només que passava al Brasil (a Sao Paulo, em sembla) i que la protagonsita era la Sonia Braga.

    Crec que va durar uns 140 capítols, i semblava tan llarg! Comparada amb les nissagues de poder i els cors de la ciutat, era com una gota d’aigua a costat d’un llac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.