Aquesta nit, a les 22 hores aproximadament farà 1 setmana que em vaig trencar el radi. Com va dir-me la meva mare per telèfon, ara feva molt de temps que no m’havia fet mal! Però deu n’hi dó com ho he passat ara! El cap de setmana va ser horrorós. Se’m va inflar i vaig tenir de baixar un parell de vegades a l’Hospital a que m’obrissin el guix. I encara el vam tenir d’obrir més a casa, i posar-hi un tap de suro per mantenir el guix obert.
Pels primers dies, i desprès de fer reduccions s’hauria de posar un sistema amb velcro per poder-ho anar regulant. Una vegada ja està desinflat es pot enguixar… Ara paciència.

2 Comentaris

  1. Desitjo que la recuperació sigui ràpida. I com bé dius, paciència! Pots aprofitar per fer coses que en la vida quotidiana normal potser no tens tant de temps per fer: llegir, mirar pel·lícules (no et dic mirar la TV perquè només hi ha quatre coses que valgui la pena mirar-hi), passejar sense cap pressa. I deixa’t mimar pels teus homenots.

  2. Havia perdut l’adreça del teu bloc, Olga.
    Que sigui ràpid, això del braç!
    Besades
    Joana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.