Aquest cap de setmana hi ha hagut la Word Camp a Sevilla. Fa temps, amb una companya de feina virtual, vam planificar d’anar-hi. En aquell moment no sabia que cauria en plena de ressaca d’aquest últim més tant intens, ni que coincidiria amb el Noguera Pallaresa River Festival, on evidentment els meus fills hi han volgut anar.

El fet és que he pogut anar-ho seguint igualment gràcies a l’streaming. No he estat tot el cap de setmana enganxada al monitor, però deu n’hi dó.

Xerrades i Flash talks a dojo… S’han tocat molts temes interessants, i sobretot he anat apuntant moltes coses per mirar-me posteriorment, en calma. Això serà possible pq els ponents han anat penjant les seves presentacions en línia, i pq d’aquí a uns dies l’organització ha dit que penjarien els vídeos de l’streaming.

Evidentment veure-ho i viure-ho des de casa no és el mateix. Estar pendent del streaming, del tweetdeck, del xat obert amb la @nuriarai, altres xats, els nens, el telèfon, etc fa que et perdis moltes coses. I sort que treballo amb dos pantalles, pq sinó, impossible!

Aquest és el segon Wordcamp que visc. El primer va ser a Barcelona i presencial. Espero que el tercer també sigui presencial. Trobo que és una bona ocasió per contactar amb altra gent que es dedica al mateix que tu, una bona ocasió per compartir i sobretot, una bona forma de mantenir-te al dia en aquest món que evoluciona contínuament. Acabes els dos dies amb el cap com un bombo: ple d’informació, un llistat de coses per mirar, i moltes idees que et venen de cop i amb una sensació de que saps ben poca cosa…

Recopilatori de la Wordcamp Sevilla:

Aniré ampliant la llista…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.