En diversos fulletons de Finlandia havia vist que a Lappeenranta portàven unes quantes tonelades de sorra i contruien castells de sorra. Era una de les poques coses que estava oberta en les dates que nosaltres estàvem a Finlandia.

El dia que vam decidir anar-hi, va i plou. Però bé, vam poder veure-ho. Les figures eren impressionants. Ben fetes i grans. Ens imaginem que a part de sorra també hi posaven cola blanca o algo per l’estil, perquè no es desmuntessin.
A part dels castells hi havia muntat un parc infantil i unes cabanetes per jugar-hi els nens. M’ho imaginava tot plegat més gran, però no estava mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.