Maika Makovski

El cap de setmana del 5, 6 i 7 de juny vam sortir amb la furgo de concerts.

Divendres nit a les Caves Elysia a Sant Cugat de Sesgarrigues. Blaumut era el primer de tocar al festival VinyaArt. Només entrar ens van donar una copeta de cava i ja vam agafar tickets per menjar el que ens pensàvem que eren unes grans delicatessen. Al final darrera d’uns noms molt glamuroses hi havia un menjar del tot corrent, però això sí, bastant bo. Per posar un exemple, la Delícia de Vedella amb fulles d’Idiazabal i maionesa de mostassa, era un bocata d’hamburguesa. El cruixent de patates era una bossa de patates xips. Vam riure bastant amb el tema!

Vam dormir molt a prop, a unes altres caves, que resulta que tenen una àrea d’autocaravanes, amb wifi i tot! Una sorpresa agradable que hi hagi llocs així. Es la Masia Can Batlle

Dissabte migdia un arrosset davant del mar, i a la nit, desprès de veure el Barça-Juve, en un establiment italià per cert, l’altra concert: la Maika Makovski. No l’havia vist mai, i la veritat és que em va impressionar! Quina energia que arriba a tenir! Si la torno a veure, serà amb la càmera gran en mà i li faré fotos dels peus.

A la nit dormideta a la Platja Llarga i bany de bon matí. Migdia per Tarragona i viatge, xino xano cap al Pallars.

Un bon cap de setmana furgonetero amb bona companyia!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.