Ahir va haver-hi el rafting nocturn, l’arrossada i els focs.

El rafting va tenir molt èxit: 40 barques. És una cursa a la que hi participa gent de totes edats, els que s’hi dediquen, els turistes, i els que en tenen ganes, encara que sigui la primera vegada que remen (normalment un sempre sap de què va, que sino els hauríem d’anar a buscar a Pobla!)


L’arròs va quedar molt bo. Es van repartir 400 tickets, però finalment només hi van passar 300 i pico persones, i per tant en va sobrar una mica… És difícil calcular-ho bé, i sempre millor que en sobri que que en falti com ha passat a vegades.

Els focs en un principi estaven previstos pel dissabte, per desprès del Rodeo nocturn, però com que el vam suspendre per massa aigua (no hi ha rulo), vam pensar que ahir era el dia més adequat per fer-los.

Aquest matí crec que ens ha costat aixecar-nos a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.