Reportatge Vivir en el Campo. Carme Escales, 2003

Aquesta setmana vaig rebre un correu que em va fer gràcia i va fer que estigués una bona estona remenant per casa i per l’ordinador per tornar a llegir i mirar un parell de documents.

El correu era de l’ex-rector de la UOC, Gabriel Ferraté. M’escrivia per dir-me que el meu currículum “fantàstic” (les cometes les poso jo) sintonitza amb les raons que donava ell al crear i justificar la UOC. També em deia que sovint esmentava una entrevista que em van fer en una revista l’any 2003 en les seves conferències i entrevistes. Acabava el correu donant una forta abraçada als nens i donant-me l’enhorabona per la creativa activitat que combina esport,ensenyament i informàtica, tot contribuint a la sostenibilitat de Catalunya.

Evidentment vaig contestar. Li vaig agrair el correu i el seu esforç i valentia en crear la UOC. Realment penso que la UOC ha contribuït en gran mesura en fer-nos més feliços en aquesta vida a molts dels que hi hem estudiat. La UOC no només és una universitat. Si aprenen moltes coses i a molts nivells.

L’entrevista a la que es refereix el Sr. Ferraté és “Internet en el campo”, escrit per la Carme Escales i amb fotos del Ramon Gabriel. Al cap de poc em van trucar d’Antena 3, del programa “Espejo público” per fer-me un reportatge també.

Aquí estan tots dos. Els hem remirat amb els nens. Com han crescut!!! Com passa el temps. Tot i les complicacions que estem arribant a tenir, he anat aconseguint tot el que en aquells moments m’havia marcat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.