Fa dies que no escric al bloc. Hi ha coses que voldria posar. Tinc fotos, tinc temes de feina i personals, però la veritat és que no tinc temps. Les coses estan complicades i he d’invertir el màxim d’hores a treballar i esgarrapar tot el temps possible per a fer coses pels nens i per jo. En qualsevol moment això s’acaba i abans s’han de fer moltes coses.

I és que últimament veiem com el càncer s’està enduient a gent propera. Gent com la Clara, l’Alberto i ara la Pilar. Gent que, per lògica, encara havien de viure molts anys…

Com reiem en el curs d’informàtica amb la Pilar i l’Angeles…  S’ho va passar bé. Va riure, va aprendre i se li obria un món de possibilitats. Durant el curs em va enviar un mail dient-me que la recordés si feia un altre curset.  No li podré enviar cap mail per avisar-la, ni me la trobaré per les vernedes per dir-li, però qui sap, igual està al corrent de tot el que fem i ens pot seguir d’alguna altra manera… A saber, això sí que és una incògnita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.