La feina ha de continuar sortint. A un altre ritme però s’ha de continuar fent. Portàtil, algun paper i poca cosa més. Això si, trobar corrent i wifi a vegades no pot ser fàcil.
Un dels dies em vaig deixar l’adaptador en un hotel, evidentment sense adaptador no vas enlloc. Au! Compra’l altra vegada! Al camping no hi ha wifi ni tenim corrent.
He estat un parell de vegades preguntant per comprar un prepaid dongle per tenir internet a tota hora, però per Linux la cosa està complicada, o com que a les caixes diuen que només van bé per Windows i Mac, ja et diuen que no… I ara mateix no tinc massa ganes de posar-me a investigar. Total que les biblioteques poden ser la solució! I en aquest cas de moment ho és: no hi ha problema per enxufar l’ordinador, la wifi va bé i els horaris són amplis. De dilluns a dissabte de 9 a 16 hores, el dia que menys. El dia que més de 9 a 19.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.