Fa un moment m’he trobat a la bústia un flyer de la 27a edició del Campionat del món de descens d’aigües braves. Està molt bé que se’n faci propaganda a Sort mateix, ja que tindrà lloc aquí mateix el pròxim juny.

Però a què ve fer aquesta distribució ara? Si s’hagués fet just abans del Ralli o durant ho hagués vist més normal, però ara, que no hi ha cap activitat de piragua, que tothom està més enfeinat que mai… no sé, no ho entenc. Igual es fa ara perquè és l’època de l’any en que hi ha més pisos oberts…

I un detall que em crida l’atenció. La foto que s’ha fet servir és d’un palista que porta un dorsal amb el nom d’una empresa de la comarca determinada. Penso que això s’hagués tingut de mirar, sabent que hi ha dorsals sense aquest tipus d’informació.

Però bé, en definitiva, el que interessa, és que la gent sàpiga que Sort organitza el mundial i que es pot trobar informació al respecte a la web sort2010. Només falten 294 dies!

Li falta molta informació i més actualització en aquesta web, però hi ha un apartat que s’ha de veure sens falta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.