L’organització del Campionat del món de Descens d’aigües braves que es farà a Sort del 7 al 13 de juny de 2010 ha convocat un concurs de dibuix per crear i donar nom a la mascota.

Les bases diuen que la mascota ha de ser un animal simpàtic i divertit que entri en relació amb algun dels elements característics del piragüisme. El dibuix ha de transmetre força, energia, agilitat, vitalitat, moviment i dinamisme. Això si, només si poden presentar persones de 0 a 27 anys (no entenc perque s’acoten les coses en aquesta comarca en que som quatre gats!)

I es busquen voluntaris, sense limitacions d’edat.

Mascotes d’altres competicions esportives:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.