Viatge d’anada. 7 i poc del matí

Avui he anat a Solsona per feina perquè feien una jornada que m’interessava: Les xarxes per Internet, una forma de visibilitzar i promocionar les dones. En tenia moltes ganes per diverses raons:

  • per conduir unes hores, sola al cotxe, escoltant la radio i observant el paisatge
  • per veure en acció tres dones que estan molt posades en el tema
  • per veure la Paloma, dinamitzadora del Telecentre del Solsonés, i la Sandra, de la Oficina Tècnica de la Xarxa de Telecentres
  • per veure i parlar amb la Maria, ex secretària técnica del Consell Esportiu del Solsonès i amb la que sempre m’havia portat molt bé.

La jornada ha estat bé.
La Lourdes Muñoz, que era la primera ponent no ha pogut venir, però en el seu lloc ha vingut la Carme Sanchez, que m’ha semblat una política amb ganes de treballar, la qual cosa ja és un punt molt positiu.
La Montse Boix no la coneixia presencialment, tot i que m’hi havia intercanviat alguns mails. Hi ha coses de les que diu amb les que no hi estic d’acord, però és interessant veure altres punts de vista, i segur que reflexionant, com ella diu, es poden fer més coses per anar avançant.
La Mercè Molist ja la coneixia. Estem a la llista de les ciberdones totes dues, i hem coincidit en algun dinar. Presencialment no l’havia vist mai fent una xerrada. És molt heavy, i té un punt de vista molt diferent a la resta de ponents.
També ha parlat la Carmen Castro. No la coneixia, però penso mirar el seu portal i el que trobi sobre d’ella.

Illana Giner, Mercè Molist, Carme Sanchez, Carmen Castro, Montserrat Boix

Penso que són persones que porten molt de temps en aquest món i que el què fan ho fan molt convençudes, per tant en puc aprendre molt d’elles, i per extensió em serà molt útil a nivell personal i a nivell laboral.

Vaitge de tornada, 6 i pico del vespre

En arribar a Sort he passat pel Telecentre. Dels 17 ordinadors que hi ha a la sala, només en quedaven 3 de lliures. No he mirat quantes dones hi havia, però diria que superaven als homes ;)
He anat a casa, he preguntat com havia anat el dia i la lliçó al més petit, l’Hug, i he marxat a entrenament de futbol.

En resum, un dia profitós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.