Aquesta senyal està en un tros amagat baixant de Comiols, cap a Artesa com si diguessim. És una curva de la carretera vella. Ara no si accedeix gaire fàcilment, però hi havia un mar de núvols impressionant i vaig parar a fer unes fotos.

Aquesta senyal em va impactar. Mai l’havia vist i em va semblar inquietant. Vaig passar i no les tenia totes. Pensava que en un moment o altre s’enfonsaria el terra, em sortiria una bèstia extranya o ves a saber què. Però no. No va passar res.

Fa molts anys ja hi havia parat en aquesta curva. Va ser quan vaig tenir l’accident de parapent. Baixava cap a Barna amb la moto, amb els 10 punts al genoll, les mans obertes, amb la rótula fisurada i un colze inflamat. Em feia tant mal tot que vaig tenir de parar. Va ser un viatge llarg. En aquella época aquesta senyal no hi era.