Aquesta senyal està en un tros amagat baixant de Comiols, cap a Artesa com si diguessim. És una curva de la carretera vella. Ara no si accedeix gaire fàcilment, però hi havia un mar de núvols impressionant i vaig parar a fer unes fotos.

Aquesta senyal em va impactar. Mai l’havia vist i em va semblar inquietant. Vaig passar i no les tenia totes. Pensava que en un moment o altre s’enfonsaria el terra, em sortiria una bèstia extranya o ves a saber què. Però no. No va passar res.

Fa molts anys ja hi havia parat en aquesta curva. Va ser quan vaig tenir l’accident de parapent. Baixava cap a Barna amb la moto, amb els 10 punts al genoll, les mans obertes, amb la rótula fisurada i un colze inflamat. Em feia tant mal tot que vaig tenir de parar. Va ser un viatge llarg. En aquella época aquesta senyal no hi era.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.