Bé, un any més hem acabat el Ral·li. Ja portem molts anys organitzant-lo. Sobretot l’Aleix. Aquests dies anem de bolid. És cansat i a estones hi ha nervis. Però crec que val la pena l’esforç.

La participació de palistes ha estat força bona. No hi ha tants estrangers com anys enrera, però si que bastanta gent de Catalunya i d’España. Els que hi han estat s’ho han passat bé.

L’any passat no vam fer rodeo. Aquest any si, i ho trobo bé, és una de les nits que s’aplega més gent del poble a fer de públic. Igual que el Rafting nocturn. És agradable estar al costat del riu, veient la competi, i posar-se la jaqueta perquè fa una mica de fresca. L’esquimotatge, també nocturn, ha tancat aquesta edició. Crec que també ha anat bé, i hi havia força públic.

Els que fem de voluntaris, grans i petits, i els que hi treballen cobrant, que no són masses, ens en fem un fart. Però està prou bé. Aquest any cap al setembre a veure si organitzem alguna costellada i tenim un detall amb tots nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.