Ahir al vespre una escapadeta ràpida al pais veí per anar a veure un espectacle a l’aire lliure.

Sabíem que era a l’aire lliure, que no durava massa, que al darrera hi havia el Circ du Soleil, i que havíem d’estar a peu dret. L’única persona que conec que ja hi havia anat no em va donar massa bones referències.

Bé, doncs, tot i estar de peu, de tenir dificultats per veure la part baixa de l’escenari, de fer-me mal el tendó i d’acabar amb un mal d’esquena important, he de dir que l’espectacle ens va agradar molt! Cal dir que vam tenir una immensa sort de que no ploiés!

La música, la llum, les acrobàcies, el vestuari… Tot increïble. I veure les cares i sentir els comentaris dels meus fills grans (el xic no hi era)…

Fa uns mesos em vaig queixar del Naturlandia d’Andorra. Aquesta vegada dono les gràcies al Govern d’Andorra per portar aquest espectacle. Ha valgut la pena! Sé que hi ha part dels Andorrans que no estan massa contents amb aquesta història i que serà difícil d’avaluar si ha valgut la pena. Per la nostra part, m’imagino que no comptem massa pq som veïns, i anem a Andorra molt sovint, però bé que sàpiguen que vam fer algo de gasto a canvi :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.